A A A

новини

 

Стартира българския уеб сайт на Карен-Ен Официален вносител на акумулатори Berga за България

Посещавайте ни често, за да научавате последните новости за марката, за новите модели и промоционални предложения за крайни клиенти и наши партньори.

 

30.09.2016

Уваваеми клиенти от днес вече  може да закупите от нашите магазини и топ бранда на JOHNSON CONTROLS - VARTA.

 

15.08.2011

Заповядайте  в новооткрития  фирмен магазин на бул.Сливница №301. При нас ще намерите  пълната  гама акумулатори Berga и Autopower.

 

01.07.2011

 

От месец юли 2011г. Карен-Ен ООД вече е изключителен представител за България и на немската марка за акумулаторни батерии AUTOPOWER . Тя  също е част от световния гигант в производството на акумулатори на JOHNSON CONTROLS. С перфектното съотношение цена-качество на  батериите AUTOPOWER, Карен-Ен ООД има за цел да задоволи нуждите на клентите във всяко едно отношение.

01.01.2011г.

 

Уважаеми клиенти, за да ви важи гаранцията Моля изисквайте оригиналната ГАРАНЦИОННА КАРТА

 

01.04.2010

BERGA – водеща марка за акумулатори на Johnson Controls, през април 2010 г. стартира 6 месечен конкурс за откриватели. Повод ще бъдат всички открития от ежедневието. Особено в областта на автомобилната индустрия , немските инженери имат големи постижения през последните 120 години. През последните 80 години се счита, че акумулаторите BERGA също са част от тези открития и са истинско произведение на изкуството. Верни на тази традиция BERGA организират това състезание за всички изобретатели и за тези, които искат да станат такива. Всеки месец до 30.09.2010г. ще бъде излъчван по един победител. Накрая пред жури от специалисти ще бъде обявен и големия победител , който ще бъде отличен с призата BERGA – ERFINDER PREIS 2010 и ще получи награда от 1000Евро и уикенд за 2-ма в Брюксел , включващ и посещение на панаира за иновации и открития.

BERGA предлага много широк асортимент от акумулатори, както за леки така и за товарни автомобили. Наред с конвенционалните необслужваеми акумулатори, BERGA е вмъкнала в програмата си и иновативна AGM технология. AGM акумулаторите се произвеждат специално за автомобили с висока консумация на електроенергия със STAR-STOP система и такива с много на брои цикли на запалване като ТАКСИ, ПОЛИЦИЯ , БЪРЗА ПОМОЩ, автомобили с високо луксозно ниво на оборудване, ХИБРИДНИ автомобили.

BERGA започна и производство на обновената POWER_FRAME технология в своите серии акумулатори, която се характеризира с некорозираща обрамчена положителна решетка, която в